8 szempont a munkaruha kiválasztásánál

Milyen szempontokat vegyen figyelembe akkor, amikor alkalmazottai számára munkaruhát rendel? Mi mindenre kell gondolnia ahhoz, hogy értékarányos megoldást találjon, és ne dobja ki a pénzét feleslegesen?

Milyen szempontokra kell figyelni a cégnek a munkaruha-választáshoz?

Többet árul el cégéről a dolgozói munkaruhája, mint egy jól szervezett céges prospektus, ezért mindenképp érdemes átgondolni a következőket:

1. Milyen típusú munkákhoz keresi a cég a megfelelő munkaruhát, céges öltözetet? Milyenek a munka körülményei? Sárban, olajban, festékben, ragacsos vagy túl poros anyagok között kell dolgoznia alkalmazottjainak, vagy viszonylag tiszta és rendezett körülmények között?

2. A munkaruha munkavédelmi szerepet is be kell, hogy töltsön? Védjen sav, gázok, festékek, ártalmas anyagok ellen, vagy a fazonjának kell „üzembiztosnak” lennie, hogy ne akadjon bele semmibe?

3. Fontos, hogy csinos legyen a munkaruha? Látni fogja a kliens, az ügyfél, a partner vagy a megrendelő az alkalmazottakon? Vagy, legyen inkább kényelmes és praktikus sok zsebbel, kantárral, vagy picikét csinosabb, szemrevalóbb, hogy bizalmat is sugalljon?

4. Minden nap hordania kell a munkaruhát a személyzetnek, vagy csak alkalmakkor, mint pl: ügyféltalálkozó vagy üzemlátogatás? Emiatt évszakhoz, napszakhoz is illeszkednie kell. Legyen télen-nyáron hordható, vagy szerepeljen a választékban külön téli és nyári modell?

5. A munkatársai beltéren, vagy kültéren dolgoznak? Aláöltözet és felsőruházat is szükséges? Netán kabátok, sapkák, munkavédelmi cipők is?

6. Hány váltás munkaruha elegendő vajon? Egy-egy alkalmazott számára hány darabot kell rendelnie, hogy az alkalmazottjai minden nap tisztában jelenhessenek meg?

7. A munkaruha legyen tartós, legyen jó minőség, ne menjen tönkre hamar a mosástól!

8. …és persze mindezeken felül nagyon fontos a munkaruha ára is! Ez a beruházás nagyon fontos ahhoz, hogy ne költséghatékonyan döntsön! Olyan megoldást válasszon, mely a fenti szempontoknak, céljainak és költségvetésének is optimális.

Milyen gyakori, hogy a céglogót elhelyezik a cégek a munkaruhán?

Ha már a cég gondoskodik a munkaruházatról, akkor általában logózott, hímzett céglogóval készített munkaruhát választ! Miért?

Az a cég, amelyik munkatársai ruhájára hímezteti a logóját, garanciát sugall vevői felé a minőségi szolgáltatásért! A céglogó a munkaruhán kötelez!

Mit tükröz cégéről, ha munkatársain céglogós munkaruha van?

• A hímzett céglogós munkaruha növeli munkatársai lojalitását. Munkájukat abban a biztos tudatban végzik, hogy ők képviselik a céget. A céges munkaruházat a vállalati kultúra része.

• A cég vevői, ügyfelei, vendégei is nagyobb bizalommal fordulnak a cég, termékei és szolgáltatásai felé.

• A hímzett céglogós munkaruha a cég egységes kommunikációjának része, mely egyben meg is különbözteti cégét a versenytársaitól.

Milyen munkaruhát válasszon?

Bármilyen munkakörülményhez kiválóan illeszkedik a Portwest minőségi munkaruházat. Ezek egész évben hordhatók.

Kiváló minőséget képvisel a Texo termékcsalád, melyből kínálatunkban: pólók, nadrágok, rövidnadrágok, hosszú nadrágok, kabátok, sapkák… stb szerepelnek, sőt: egyes szakmák saját munkaruházatát felölelő széles szortimenttel is rendelhető. A Portwest, illetve a Texo kiválóan bírják a mosást, jól hímezhetőek.

Kérdezze hozzáértő kollégáinkat arról, hogy saját cége igényeihez melyik munkaruha lesz a legjobb választás: milyen színben, milyen időre, milyen méretben, illetve arról: hová helyezzük el a céglogó hímzést a ruházaton!

Horváth Krisztián
www.cegespolo.eu

MILYEN ÜZLETI KAPCSOLATOKRA NYITOTT?

Azon vállalatok számára kínálunk megoldást, akik kiváló minőségű hímzett logóval akarják képviselni magukat, és akiknél a szakértő munkaruha beszállító követelmény.

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük