Ahol értékesítési és vállalatfejlesztési megoldások, partnerségek születtek

Május 25-én tartottuk az Együttműködő Vállalkozók Tavaszi Országos Találkozóját. A találkozó másnapján ezt a levelet kaptam az egyik résztvevőnktől:

Szeretnék gratulálni a május 25-én profin megrendezett EVSZ találkozóhoz. Ahogyan eddig is tettem, mindenkinek ajánlani fogom a részvételt.

A kapott céginformációs segédletért külön köszönet, nagyon hasznos és értékes dokumentum és nagy hozzáadott értéke a találkozónak.

Azt hiszem, ez az országban egyedülálló gesztus!

Nem tudom, hogy a többi résztvevő mennyire érezte át, mekkora értéket kapott a kezébe és hogy ebben az anyagban Neked mennyi munkád és kapcsolati tőkéd van. Ezt leginkább mi érezzük, akiknél rendkívüli jelentősége van, hogy minőségi partnereket találjunk. Szívből gratulálok!

Kerékgyártó Erika
Fortano Bt.

Néhány fotó a Találkozóról:

A miniprezentációk keretében minden cég részletesebben, látványosan bemutathatta tevékenységét. Így gyorsan és egyértelműen látszódtak a kapcsolódási pontok.

Miután a résztvevők meghallgatták egymást, bejelölhették, kikkel szeretnének négyszemközti tárgyalásokat bonyolítani a délután folyamán.

Bőségesen akadtak kapcsolódási pontok a résztvevők között, hiszen egyaránt voltak gyártó, kereskedő, és szolgáltató vállalkozások is.

A fejlesztési szekcióba azokat a vállalatvezetőket vártuk, akik a jövőben (vagy akár már most) beruházásokon, termék-, és vállalatfejlesztésen gondolkodnak. Az értékesítési szekcióba pedig azokat, akik szeretnének új piaci réseket, lehetőségeket találni, illetve javítani kívánják értékesítési eredményeiket.

A nap fénypontja, ahol az üzletek és az együttműködések születnek, a négyszemközti tárgyalások.

A nap fénypontja, ahol az üzletek és az együttműködések születnek, a négyszemközti tárgyalások.

Találkozón az alábbi eredmények születtek:

Összesen 134 megbeszélés zajlott, mely 71%-ánál azonnal találtak kapcsolódási pontot a résztvevők.

A tárgyalások 47%-a pedig már az első alkalommal kifejezetten eredményes volt. Tehát, szinte minden második tárgyalás konkrétumokban mérhető eredményekkel zárult.

Ígéretes, további egyeztetést igénylő tárgyalásról a résztvevők 53%-a számolt be.

Átlagosan 5,3 tárgyalás jutott egy résztvevőre és 3,8 kapcsolódási pont.

Ha szeretne hosszútávú, megbízható partnerségeket kialakítani, várjuk június 8-án, az Értékesítési és Vállalatfejlesztési Meetingre: https://uzletiegyuttmukodes.hu/meeting/