Elérhetőségeink

Vereb István, ügyvezető, alapító
70/389-27-25, vereb.istvan@uzleti-vilag.hu

István az EVSZ alapítója, és egyben a MÜV, az ÜRK, és a KVF megálmodója, megalapítója is. Ő az, aki a piaci tapasztalatokra építve mindent kitalált, és az évek alatt a tudatos üzleti együttműködések szakértőjévé vált. Rendületlenül hisz abban, hogy összefogással és együttműködéssel csodálatos dolgokat lehet létrehozni és elérni. Célja, hogy az országban minél több vállalkozó, üzletember megismerhesse egymás értékeit, megbízzanak egymásban és elképesztő üzleteket hozzanak tető alá az együttműködésnek köszönhetően.

Mindig új ötletekkel rukkol elő. Folyamatosan képzi magát, mindennek utánajár és rengeteget olvas. Ő viszi előre a csapatot, állandó képzéseivel napi szinten tanítja kollégáit. Általában 2 lépéssel előrébb van, mint a többiek.
Szerinte egy cég sikere nagymértékben az ügyfélszolgálaton múlik, így ezt folyamatosan tökéletesíti.

István a maga útját járja, mindent másképp csinál, mint a konkurencia, ezért is tudta az együttműködések generálását ilyen magas szintre hozni. A cégek, kkv-k között olyan együttműködési, kapcsolódási pontokat is meglát, amit senki más. Ezért bizalommal és bátran lehet keresni, ha segítségre, iránymutatásra van szüksége egy cégvezetőnek, hiszen kreativitása határtalan.

A tudatos üzleti együttműködések szakértőjeként számos alkalommal adott már interjút, vagy tartott előadást, és képzést is. Felkérésével forduljon hozzá bizalommal.
Mottója: Azt kapod, amit másoknak adsz!

Kovács Anett (Netti), az Üzleti Randi Klub klubvezetője, Life coach
70/389-25-24, klub@uzletirandi.hu, kapcsolat@uzletiegyuttmukodes.hu

Netti közel 15 éves tapasztalattal rendelkezik az ügyfélkapcsolatok területén, így mindig kiváló érzékkel képes a felmerülő problémákra, kérdésekre a választ, megoldást megadni, megtalálni. Az Üzleti Randi Klub vezetőjeként a Klub eseményeink szervezője, vezetője, a Vállalkozók Országos Kapcsolatépítő Találkozójának háziasszonya. Személyes mentorként szinte napi kapcsolatot ápol a klubtagokkal, hiszen közvetlen stílusa és segítőkészsége megalapozza a bizalmi kapcsolatot.
Az EVSZ-szel kapcsolatos kérdésekben is kompetens.

Megbízhatóságával, őszinteségével, határozottságával, kisugárzásával mindenkit levesz a lábáról.
Mindig mindent kézben tart, legyen szó egy országos rendezvényről, vagy a hétköznapi teendőkről. Munkatársait sokszor meglepi újfajta szemléletmódjával, sokszor irányt mutat, kérdéseivel mindenkit rávezet arra, hogy az adott ötlet jó lehet, vagy még dolgozni kell rajta.

Keresse Nettit, ha: érdeklődik az Üzleti Randi Klub iránt, ha szívesen eljönne Találkozóinkra, illetve ha az EVSZ-szel kapcsolatban lenne kérdése.
Mottója: Nincsenek problémák, csak megoldandó feladatok!

Sajti Zsuzsanna, a Magyar Üzleti Világ szerkesztője, ügyfélkapcsolati menedzsere
70/389-25-20, szerkesztoseg@uzleti-vilag.hu

Zsuzsi karakán hozzáállásával, rendszer szemléletével igyekszik megtalálnia legoptimálisabb, és legjobb megoldást partnereink megjelenésével kapcsolatban.

Ő foglalkozik a Magyar Üzleti Világ magazin (MÜV) szerkesztésével, terjesztésével, illetve személyesen tartja a kapcsolatot mindegyik Vállalkozói Partnerünkkel. Segítőkész, mindig azt tartja szem előtt, hogy hogyan lehetne a legtöbbet, a legjobbat kihozni szakmai cikkekből, céges megjelenésből, így a legjobb üzenetet eljuttatni a célpiac felé.

Keresse Zsuzsit, ha: felkeltette érdeklődését a MÜV magazin vagy a Vállalkozói Partnerség, hirdetni szeretne nálunk. Ha segítségre van szüksége a cikkírásban, ötletesésben, nem tudja, melyik rovatban és hogyan jelenjen meg.

Szécsi Szilvia, pénzügy-számlázás
Tel./fax: 62/327-518,   70/340-96-25,   szecsi.szilvia@uzleti-vilag.hu

Szilvi foglalkozik a számlázással, pénzügyekkel. Bizalommal lehet keresni a témában.

Általában 2 számítógépen dolgozik profin egyszerre (bár volt már olyan, hogy 3 is előtte volt) és a nyomtató a legjobb barátja. Számlakiállításban verhetetlen, hihetetlen gyors, pontos és precíz.

Ami a szíven, az a száján. Frappáns mondataival mindig feldobja a napot.
Keresse Szilvit, ha: problémája akadt a számlával. Őt lehet keresni a számlákkal, az utalásokkal, vagy a szerződésekkel kapcsolatban.

Ő a mi „telefonos segítségünk”, aki mindig az irodából támogatja a munkánkat, amikor házon kívül vagyunk. Szilvi foglalkozik az EVSZ pénzügyeivel, intézi az anyagiakat.