Hello! Jó futást!

Az utóbbi 2 évben rászoktam a futásra. A sok ülés után jót tesz a mozgás, meg aztán felfrissít. Természetesen, találkozok más futókkal is rendszeresen. Észrevettem, hogy mindenki mennyire komor, csak a saját erőfeszítésére figyel.

Egyszer gondoltam egyet és egy érdekes kísérletet tettem futás közben. Erről számolok be ebben a rövid videóban.

Mi köze a futós kisérletemnek az üzlethez? Mit tudsz belőle tanulni?

Nézd meg, és egy megdöbbentő tanulságot árulok el a végén, ami nagyon is jól jöhet  számodra az üzleti kapcsolataid építésében. Te is használhatod a tárgyalásaidnál.

Ha az iparban tevékenykedsz, és tárgyalsz valakivel, gyakran a konkrét termékről beszélgettek, igaz? A minőségről, a tulajdonságairól, az előnyeiről. Ami rendben is van, de próbáld ki, hogy nem csak a termékre fókuszálsz, hanem magára az emberre is figyelsz, akivel beszélgetsz. Legyen számára egy kedves gesztusod, figyelmességed! Meglátod, így tudsz igazán hatással lenni rá!

 


♥ Ha szeretnél olyan példákat, módszereket, ötleteket, melyek eredményesebbé teszik üzleti kapcsolataidat, értékesítésedet és új üzleti lehetőségeket nyitnak meg előtted, akkor itt iratkozz fel az “ÜZLETET HOZÓ MŰHELYTITKOKRA”! Kattints ide »


 

1 válasz

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.