Őket érdemes meghallgatnod

Most nem én beszélek, hanem inkább bemutatok neked néhány vállalat vezetőt. Ha úgy tetszik, ajánlom is őket. Nézd meg, hallgasd meg, mit hozott nekik a konyhára az a fatja hozzáállás, hogy képesek voltak kimozdulni és tárgyalni az Együttműködő Vállalkozók Országos Találkozóján olyan cégvezetőkkel, akikket még sose láttak.

Meg fogsz lepődni, mennyire egyszerű jó üzletekhez jutni.

Gyakran hallom ezt: “nem is gondoltam volna, hogy ennyi érdeklődéssel, ennyi partnerrel, ennyi lehetőséggel találkozom 1 nap alatt”.

Arra bátorítalak, legyél az átlagosnál nyitottabb mások felé. Hogyan? Elsősorban a tárgyalópartneredre, az ő cégére, az őt foglalkoztató kérdésekre fókuszálj a beszélgetés során – és ne a saját termékedre, szolgáltatásodra.
Meg fogsz lepődni: sokkal több üzleti lehetőséget veszel észre és találsz, mint amire előzetesen gondoltál volna. Próbáld ki!

Aki azzal áltatja magát, hogy: “nincs nekem időm az ilyesmire. Egyébként is most a következő hónapokban van elég munkám”, az még nem elég nyitott, nem elég érett a jó, hosszú távú üzletekre. Csak a pillanatnyi eladás érdekli. Csak az “aprópénzt” szedi össze.

Ha azt érzed, van már benned elég nyitottság, akkor ajánlom figyelmedbe a következő Együttműködő Vállalkozók Országos Kapcsolatépítő Találkozóját. (kattints ide a részletekért és nézd meg, kik lesznek már ott »), aminek a lényege az együttműködés alapú értékesítés és vállalatfejlesztés. Ez egy olyan különleges módszer, amelyet az Együttműködő Vállalkozók Szervezete fejlesztett ki. Próbáld ki!

 


♥ Ha szeretnél olyan példákat, módszereket, ötleteket, melyek eredményesebbé teszik üzleti kapcsolataidat, értékesítésedet és új üzleti lehetőségeket nyitnak meg előtted, akkor itt iratkozz fel az “ÜZLETHOZÓ MŰHELYTITKOKRA”! Kattints ide »


 

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük