Rólunk mondták

Nagy Rita (Docugruop Kft.):

„Műanyag ablakszervizes céggel ültünk le beszélgetni, aztán ebéd, és több tárgyalás lesz, lett belőle. A mi dokumentumkezelő rendszerünk talán túl nagy nekik, viszont egy másik részét mindenképpen ki tudják használni, ami egy nagyon jó alternatíva az ERP rendszerrel szemben.

A Master Good és az eisberg Hungary Kft. vezetői minket kerestek meg személyesen, hogy érdekelné, sőt szükséges lenne egy ilyen dokumentumkezelő megoldás a vállalatuknál. Hosszútávú együttműködés bontakozik ki, folynak a tárgyalások.
Egy reklámajándékokkal foglalkozó cég is járt nálunk, mert érdekelte a cégvezető fiát Bécsből, a dokumentumkezelő megoldások. Ott is elindult egyfajta együttműködés, mert a baráti társaságomban van egy olyan győri marketinges cég, akiknek folyamatosan szükségük van jó beszállítókra, minőségi termékekre reklámajándékok terén.”

Lidit Csaba (PC Vitalitás kft.):

„MasterGood-dal találkoztunk, mert érdeklődtek a mi szolgáltatásunk után. Most adjuk az árajánlatot, folytatása lesz. Ezenkívül 14 honlap elemzést csináltam a Találkozón megismert cégeknek. Ez nagy falat volt, ezzel töltöttem az elmúlt heteket.”

Tápai János (Biztosítás.ma Kft.):

„Született egy együttműködés – remélem mindkét félnek haszna is lesz belőle majd, egy gyerektábor szervező cégnek kedvező diákbiztosításokat tudunk biztosítani.
Új biztosító partnerünk is lett, a COFACE. Volt egy biztosítási ajánlatkérés is, de az még folyamatban van”

Sallai Károly (MP Trend):

Az egyik műanyagipari céggel hosszútávú kapcsolat indul, ők szeretnének majd gépeket csináltatni, ehhez a találkozón megismert CE jelölésekkel foglalkozó céget fogjuk felkérni engedélyeztetésre. Egy energiacsökkentéssel foglalkozó cég ajánlotta pár partnerét, illetve ök meg csökkentették a villanyszámlájukat. Egy mágneses anyagmozgatással foglalkozó cég képviselőjével régi jó kapcsolata volt, együtt jártak egyetemre. Még csak beszélgetnek, de ha egy mágneses gépet átadnak valahová, akkor lehet, hogy át kell alakítani, és akkor ők kerülnek előtérbe.

Mihalcsik László (Indi Europa Kft)

Ezt a találkozót azért választottuk, mert valódi üzleti értéket ígért, nem marketing előadásokat és az előadók termékének reklámozását. A legjobban az tetszett, hogy tényleg azt kaptuk, amire számítottunk, releváns cégekkel való találkozást és valódi üzleti tárgyalásokat, valamint időhúzás nélküli, jó szervezést.

Soósné Bárczy Eszter (Bárczy Környezetvédelmi Kft.)

Tetszett a közvetlen hangulat, és az, hogy itt valóban nyitott és érdeklődő döntéshozókkal lehetett találkozni. Délután 8 céggel tárgyaltunk, ill. délelőtt a három naggyal. Több céggel is ígéretes beszélgetéseket folytattunk, illetve fontolgatjuk a palettabővítést egy, a Randin megismert termékkel.