KÜLDETÉSÜNK:

MEGISMERTESSÜK AZ IPARI GYÁRTÓ, KERESKEDŐ ÉS AZ ŐKET TÁMOGATÓ SZOLGÁLTATÓ CÉGEK KÖRÉBEN AZ EGYÜTTMŰKÖDÉS ALAPÚ ÉRTÉKESÍTÉS ÉS VÁLLALATFEJLESZTÉS MÓDSZERÉT ÉS KULTÚRÁJÁT.

Az ország egyetlen, cégek közötti együttműködéseket segítő szervezete (alapítás: 2008), amely kifejezetten az ipar legkülönfélébb szegmenseiben dolgozó gyártó, termelő, kereskedő vállalatokra fókuszál.  

A cél, hogy egymás értékeire, adottságaira, lehetőségeire építve olyan fejlesztések valósuljanak meg, olyan innovatív termékek jöjjenek létre, olyan mértékben váljon hatékonyabbá a működésük, hogy azáltal jelentősen növekedjen a vállalatok versenyképessége, stabilitása.

Ne egyedül, ne magányosan küzdjön!

Amikor megálmodtam az Együttműködő Vállalkozók Szervezetét (EVSZ), olyan vállalkozókat láttam magam előtt, akiknek vannak céljaik és többre vágynak a jelenlegi eredményeiknél. Szeretnének olyan társakat, partnereket találni az üzleti életben, akikre számíthatnak, akiktől tanulhatnak, akik hasonlóan gondolkodnak, akikben bízhatnak, és akik segítségével új üzleti lehetőségek sora nyílik meg előttük.

Mottónk: “Egynek minden nehéz, sokaknak semmi sem lehetetlen” (Széchenyi István)

Szeretné hatékonyabbá tenni értékesítését? Szeretné cégét fejleszteni és egy magasabb szintre emelni? Gondolkodjon együttműködésekben!

Vereb István,
az együttműködés alapú vállalatfejlesztés mentora

Amit eddig elértünk

10 év tapasztalat

Kommunikáció és üzletfejlesztés területén

46 országos találkozó
90 meeting, képzés
2900 vállalat

akiknek fejlődését segítettük együttműködésekkel

24.000 üzleti tárgyalás
1.400 megkötött üzlet

konkrét együttműködés