Fejlessze vállalatát 3 hónap alatt konkrét,

modern, ipar 4.0 megoldásokkal, módszerekkel!

Akkor ideális Önnek ez a csoport,

HA CÉLTUDATOS


Ha látja, hogy milyen rövid távú céljai, feladatai, problémái vannak (fél-egy év), és kizárólag ezekre szeretne minél jobb megoldásokat találni.

HA EREDMÉNYORIENTÁLT


Ha Ön csak olyan lehetőségekkel hajlandó foglalkozni, amelyek időegység alatt, mérhető eredményeket produkálnak.

HA SZERETI A TESTRESZABOTTSÁGOT


Ami motiválja önt, ha kifejezetten cégére, adott problémájára szabott segítséget kap. Ha értékeli a testreszabottságot.

Jobb és hatékonyabb teljesítmény

Saját piacán kiemelkedően teljesítő vállalkozás akar lenni (maradni) a következő 2-3 évben (is). Ezért kiemelt fontosságú számára az innováció. Nem elégszik meg a középszerű eredményekkel!

Többet akar

Szeretné felfedezni és kihasználni a cégében rejlő még kiaknázatlan potenciált. Nyitott termékfejlesztésre, folyamatok automatizálására, integrálására, kutatás-fejlesztésre.

Versenyképesség, szakemberhiány, értékesítés

Új perspektívából akarja megvizsgálni, hogyan tud versenyképességén, értékesítési eredményein, szakember problémáin javítani, illetve cége fejlesztése szempontjából egy magasabb szintre lépni.

Modern technológiai megoldások

Olyan digitális, infokommunikációs megoldásokat, technológiákat, akár üzleti partnerségeket keres, amelyek a hatékonyságot, versenyképességet erősítik, és ami közelebb viszi céljai eléréséhez.

Kevés az ideje

Ezért szívesen megismerne rövid idő alatt sikeres módszereket, más cégek tapasztalatait, hiszen tudja, hogy nem a könyvekből, hanem egymástól lehet a legjobban és a leggyorsabban tanulni, ami egyben az innováció forrása is.

Ötletek, megbízható partnerek

Örömmel fogad inspirációt, ötleteket, működő modelleket és partnereket ahhoz, hogy egyre jobb lehessen. Egy alkotó, egymást támogató szakmai közösségben felhalmozódott tudás, tapasztalat és kapcsolatrendszer teljesen új távlatokat nyit meg ön előtt.