Szervezetünk

Az ország egyetlen, magyar alapítású szervezete (alapítás: 2007-08), amely kifejezetten az ipar legkülönfélébb szegmenseiben dolgozó gyártó, termelő, kereskedő, illetve az ő tevékenységüket támogató szolgáltató vállalatok között teremt üzleti kapcsolatokat.

A cél, hogy az iparhoz kapcsolódó kis-, közepes- és nagyobb vállalatok között olyan partnerségek jöjjenek létre, amelyek által több megrendelésre, növekedésre, hatékonyabb cégre, költségcsökkentésre, versenyképesebb termékre számíthatnak. Olyan lehetőségek és piacok nyíljanak meg előttük, amelyekre mindig is vágytak.

Az EVSZ alapja egy különleges módszer

Egy különleges, kiszámítható, mérhető és nagyszerű eredményeket produkáló Együttműködés alapú Értékesítés és Vállalatfejlesztés (EVSZ) Programot és Módszert alkottunk meg az elmúlt közel 10 év alatt összegyűlt kommunikációs, értékesítési és kapcsolatépítési tudás és tapasztalat alapján. Ez a Módszer alkalmas arra, hogy profitáljon mások tudásából, erősségeiből, értékeiből, kapcsolatrendszeréből.

Találkozóinkon, képzéseinken összesen eddig közel 3000 kisebb-nagyobb vállalat vezetője vett részt a legkülönfélébb iparágakból.

Az Együttműködés alapú Értékesítés és Vállalatfejlesztés programjáról bővebb és részletes információt itt talál

Az Együttműködés alapú Értékesítés és Vállalatfejlesztés Módszere jellemzői:

KIKNEK VALÓ? Az ipar legkülönfélébb szegmenseiben dolgozó GYÁRTÓ, TERMELŐ, KERESKEDŐ, és az ő munkájukat támogató SZOLGÁLTATÓ vállalatoknak ad óriási lendületet és közöttük jön létre nagyon sok üzleti együttműködés.

MIKOR LESZ EREDMÉNY? Ezt a rendszert úgy alkottam meg, hogy kis odafigyeléssel, a módszer elemeinek egyszerű elsajátításával könnyedén és rövid idő alatt bámulatos eredményeket képes produkálni.

Megálmodta, hova szeretne eljutni egy év alatt? Felül fogja múlni!

MIT FOG TAPASZTALNI A MÓDSZER HASZNÁLATÁVAL? Olyan előnyökre tesz szert, amivel konkurenciája egyszerűen nem tud mit kezdeni. Nyugodtság és biztonságérzés költözik mindennapjaiba és büszke lehet családja és üzleti partnerei előtt is mindarra, amit elért.

MENNYI IDŐT IGÉNYEL? Nem igényel állandó, sűrű elfoglaltságot. A módszer teljes mértékben alkalmazkodik a magyar kkv vezetők igényeihez, elfoglaltságaihoz, törekvéseihez.

MIT AD MÉG A MÓDSZER? Mi nem csak tudást, saját módszert adunk önnek, hanem konkrét eszközöket, alkalmakat, sőt üzleti partnereket is biztosítunk ahhoz, hogy elérje és megvalósítsa céljait.

Az Együttműködés alapú Értékesítés és Vállalatfejlesztés programjáról bővebb és részletes információt itt talál